Smaller Default Larger

ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ И ЖИЛИЩА

Вие търсите фирма за почистване? Независимо дали имате нужда от домашна помощница за ежеседмичното почистване на дома, хора за почистване на офиси за поддържане на Вашите търговски помещения или услуги за почистване на мокети, килими и тапицирани мебели, обадете се на Компания за услуги Cleaning-bg. Ние се занимаваме с почистващи услуги достатъчно дълго време за да разбираме нуждите на нашите клиенти.  Ние работим усърдно за да осигурим ефективно, надеждно и професионално обслужване за нашите клиенти.

8394526520 118c4d6023 o

Безценния опит, който сме натрупали през годините и нашите мотивирани служители допринасят за това постоянно нарастващия брой на удовлетворени клиенти да достигне хиляди.

Компания за услуги Cleaning-bg използва единствено безвредни за природата, биоразлагащи се професионални почистващи средства, които могат 100% безопасно да бъдат използвани във всеки дом. Нашите машини са толкова мощни, че вашите мокети и килими ще бъдат полу-сухи, чисти и свежи.

Ние се стараем да не пестим усилия за да предоставим най-добрите услуги за почистване на мокети и килими на Вас – нашия клиент!

Нашите услуги за почистване по домовете се изпълняват от добре обучени и мотивирани служители. Те са важна част от екипа на Компания за почистване  Cleaning-bg, чието главно мото е: СИГУРНОСТ,  КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ.

Искате помощ,ние сме екипът който ще Ви помогне.

Така заедно ще постигнем хармонията,  която търсите за вашия дом!

 

За почистване на вашия дом се прави оферта от наш специалист, която е напълно безплатна.

 

Другите за нас

Много бързи и коректни!
Проблемите с чистотата вече са решени!

Милен Сакъзов
Софтуерен инженер.